Voor het allerfijnste gebak

Als trendy patisserie staat Bakkerij Wauters ook bekend om zijn diverse soorten gebak in Temse. Dat gaat dan zowel over klassieke gebakjes als drooggebak. Maar ook in het maken van lekkere taarten, de klassiekers en speciale exemplaren zijn wij erg bedreven.

Klassiek en drooggebak

Enerzijds zijn er de klassieke gebakjes, die wij u kunnen voorschotelen, zoals merengue, fruittarteletjes, aardbeitarteletjes, frambozentarteletjes, slagroomgebakjes, biscuitgebakjes met marsepein of chocoladeganache, javanaisgebakjes en bavaroisgebakjes

Maar daarnaast is er ook ons drooggebak, bestaande uit: eclairs (melk- of fondantchocolade), tompoes, flan, spie rijst, spie Bresilienne, abrikozengebak, appel-amandelcrumble, peercrumble, kriekencrumble, carré confituur, frangipane en boules de Berlin.

Soirée gebak

 Een assortiment van verschillende soiréegebakjes (kleine gebakjes). Voor het laatste raden we ongeveer drie gebakjes per persoon aan.

 

 

Fototaarten

Fototaarten maken wij vanaf 8 personen. De taart is een vanillebiscuit met slagroom en frambozencroute die kan afgewerkt worden met marsepein of chocolade.

U kan de foto in JPG formaat doorsturen naar wautersmaxim@gmail.com of ons laten kiezen voor een mooie foto! 

Contacteer ons

In onze speciale taarten en gebak steken wij graag wat extra tijd. Vraag gerust bij Bakkerij Wauters in Temse welke mogelijkheden er zijn.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site