Welkom bij Bakkerij Wauters

Van harte welkom op de website van Bakkerij Wauters, uw specialist in
trendy patisserie.

Bij ons vindt u naast het ruime assortiment traditionele brood- en banketlekkernijen ook heerlijke patisserie, onze specialiteit. Wil u een gebak in een bepaald thema, een trouwtaart in Amerikaanse stijl of een andere soort gepersonaliseerde patisserie? Alles is mogelijk, en vragen staat vrij.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een enthousiast team van 10 mensen bereidt Bakkerij Wauters in haar 3 filialen al jarenlang de beste bakkerijspecialiteiten voor u.

Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan via de contactpagina. Om een bestelling te plaatsen kan u dan weer terecht op de speciale bestelpagina.

Officiële Valrhona-partner

Dankzij het volgen van doorlopende opleidingen en stages blijft ons personeel steeds op de hoogte van de allernieuwste evoluties en vernieuwingen op het gebied van brood, patisserie en chocolade.

Zo is Bakkerij Wauters een officiële Valrhona-partner, de Franse topchocolade voor kleine patisserie. Valrhona ondersteunt ons team met professionele documentatie, stages en recepten zodat u bij Bakkerij Wauters enkel de lekkerste en meest exclusieve chocoladepatisserie krijgt voorgeschoteld.

Back to Top